top of page

BØGER

Des mere digital og skiftende verden bliver, des mere brug er der for den helt unikke, analoge og stoflige verden en bog tilbyder. Bøger kan noget helt specielt på så mange planer. Står det i en bog, findes det - for altid. 

 

I Hovedselskabet laver vi bøger.

Vi skriver bøger.

Vi designer bøger.

Vi skaber ideer til bøger.

Vi bruger bøger til at bygge bro mellem

det digitale og det analoge.

Vi udfordrer håndværket og stiller "plejer" på hylden, for hvorfor gå på kompromis med håndværket, når selve bogens udtryk, udseende og materialevalg kan bruges til at understøtte og forstærke bogens indhold? 

Her er nogle af de projekter vi har gang i for tiden:

 

verdenslaengsteordbog_edited_edited.jpg

Verdens længste ord bog

Den længste bog om verdens længste ord

Hvis du lider af Hippopotomonstrosesquipedaliophobia, er denne bog absolut et must-have.

Den bedste måde at overvinde en fobi på er ved at konfrontere sig selv med sin egen frygt under kontrollerede forhold.

Hippopotomonstrosesquipedaliophobia er frygten for lange ord, og det er lige præcis, hvad denne lange bog er fyldt med. De længste ord. Fra hele verden. Samlet, kurateret og forklaret, så der ikke er noget at være bange for.

 

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste fantastiske bogprojekt, så kig forbi og bliv inspireret. Du finder os lige her.

hs_5.jpg

KOKS

Verdens bedste kogebog - intet mindre.

Når kun det bedste er godt nok, besøger man restaurant KOKS, der med sine 2 MICHELIN stjerner og utallige fantastiske anmeldelser er en af verdens bedste og, ikke mindst, en af verdens sværest tilgængelige restauranter.

 

Når andre top-restauranter laver pop-up restauranter i alverdens storbyer på fancy venues, vender de gode mennesker bag KOKS snuderne den anden vej og popper op på en af de mest vanvittige locations i Grønland.

Og - når KOKS skal have lavet en bog om deres deres færøske ophav og fantastiske filosofier, hyrer de selvfølgelig verdens bedste fotograf Claes Bech-Poulsen til at følge dem i tre år og Peter Dam fra Hovedselskabet til at designe og opsætte en bog i stort format, der i foråret løb med prisen som "Verdens bedste" i kategorien "food photography" i det uofficielle verdensmesterskab Gourmand World Cookbook Award 

GastronomiskRejse

En gastronomisk rejse

Den blå bog over de bedste danske restauranter og kokkeprofiler 22/23

I 2000 fik fire gastronomisk interesserede venner den vanvittige ide at køre hele Danmark inklusive Skåne og Bornholm rundt i en smuk gammel Rolls-Royce Silver Cloud III og bo og ikke mindst spise på 71 af den tids top- og toneangivende restauranter og luksushoteller. 

Det oprindelige team har her 20 år efter genoplevet turen og taget den aktuelle temperatur på over 30 af Danmarks bedste restauranter og hoteller.

 

Med læseværdige tekster, foto og layout i verdensklasse, humor og fantastisk gastronomi fra nogle af Danmarks bedste køkkenchefer, vil vi sætte fokus på Danmark som en af verdens mest attraktive gastronomiske rejsedestinationer.

Casper Harboe har været med på rejsen og leverer al tekst til bogen. Peter Dam står for design og opsætning og hvis du vil høre mere om projektet, er du velkommen til at ringe eller bestille et eksemplar af bogen her.

GastronomiskRejse
bluenotesoflife.jpg

BLUE NOTES

Åben for forandring

Feel-good bog med citater, livsfilosofier, tips til det positive liv og god karma ad libitum.

DIY

"Livet er et kæmpe gør-det-selv projekt. Hvis du vil have noget til at ske, må du selv være med til at starte processen."

Idé og koncept: Casper Harboe og Peter Dam

Illustrationer og grafisk design: Peter Dam

Vil du vide, hvordan du kan forhandle bogen i din butik, så kontakt Casper eller Peter og hør om mulighederne her.

bottom of page